Moving forward opening new doors

“Wie aan hoogwaardige industriële sectionaalpoorten denkt, zegt NASSAU. Al meer dan 30 jaar heeft NASSAU ervaring in het ontwerpen en produceren van sectionaalpoorten. Niet toevallig is NASSAU één van de grootste en meest toonaangevende ondernemingen in de branche. NASSAU streeft voortdurend naar uiterste kwaliteit, esthetische vormgeving en absolute duurzaamheid.”

Sectionaalpoorten

Als fabrikant van industriële sectionaalpoorten beschikt NASSAU over een uitgebreid klantenbestand met elk hun specifieke eisen.


Meer info

Nassau High Speed Doors

Nassau snelrolpoorten kenmerken zich vooral door snelheid, veiligheid, betrouwbaarheid en rendement. De 4000 Sprint Interior snelrolpoort werd ontwikkeld voor gebruik binnen en kan in een hele reeks uiteenlopende omgevingen worden toegepast. De 4000 Sprint Exterior snelrolpoort is geschikt voor industriële en productieomgevingen.


Meer info

Garage-Poorten

Een garage-poort kies je voor het leven. De poort bepaalt niet enkel in grote mate de “look” van je huis, je bent ook op zoek naar kwaliteit die aan jouw eisen tegemoetkomt.


Meer info

Afzonderlijke loopdeuren

NASSAU Thermo Door systeem is een nieuw programma van afzonderlijke loopdeuren en combineert optimale isolatiewaarden en esthetisch design met de geïntegreerde NASSAU 9000 sectionaalpoort.


Meer info