NASSAU 9000 - maatwerk voor het leven

 Duurzame uitvoering

De NASSAU 9000 serie werd oorspronkelijk ontworpen om aan de vereisten van industriële omgevingen te voldoen. Door haar robuuste kwaliteiten krijgt u ongetwijfeld een poort voor het leven.

 

Eigentijds design
Het eigentijdse, vlakke stucco design van de volle, geschuimde panelen past in vele bouwstijlen. Het geeft uw woning dàt extra cachet.

De poort in een kaderconstructie van aluminium kan voorzien worden van verschillende type vullingen. Gaande van volle geïsoleerde panelen tot en met spiegelglas.

 

Bespaar op uw energiekosten
Door de hoge isolatiewaarde van de geschuimde secties behoort de poort met volle panelen tot de best isolerende ooit. Een opgeschuimd PVC-profiel tussen de voor- en achterplaat creëert een efficiënte koudebrug. Rubberen profielen tussen de secties en rondom de gehele poort houden alle neerslag en wind buiten. Met deze eigenschappen houdt u de energiekosten gemakkelijk onder controle.

 

Beken kleur
Nog méér personaliseren? Dat kan.  Een NASSAU sectionaalpoort is een echte kameleon als het op kleur aankomt. U bepaalt zelf aan de hand van de RAL-kleurenwaaier welke kleur het best bij uw bouwstijl past.

 

Minimale inbouwruimtes, maximale doorrijruimte
Stijlvol maatwerk maakt individuele wensen mogelijk.
Is de vorm van uw poortopening recht, afgeschuind of gebogen, een NASSAU poort past altijd.

Doordat de poort geruisloos via verticale rails uw gebouw binnenloopt, verliest u geen kostbare zij- of bovenruimte. De auto kan geparkeerd worden tot vlak bij de poort. De poort zwenkt niet uit, bijvoorbeeld het trottoir op.

 

Veiligheid eerst
Al onze poorten voldoen aan de Europese norm 13241-1. Dit betekent dat u de poort steeds op een veilige manier bedient. Hiervoor zorgen de vingerklembeveiligde secties, de veerbreukbeveiliging, de klembeveiliging ter hoogte van de rails en de inwendig gemonteerde kabels.

 

Vakmanschap 24 uur op 24, 7 dagen op 7
Bij NASSAU kan u rekenen op vakwerk. Onze eigen plaatsingsdienst monteert secuur en met kennis van zaken.
Onze servicedienst staat graag voor u klaar. 24 uur op 24, 7 dagen op 7 aan betaalbare prijzen.

 

Vraag naar onze brochure of een vrijblijvende offerte.

Automatiseren

Meer info