Nassau Energy - Een nieuwe generatie sectionaalpoorten

Extreme isolatie en revolutionair design

De NASSAU Energy sectionaalpoort combineert optimale isolatiewaarden, een grote instroom van licht en een revolutionair design in één poort. Een innovatieve oplossing die het energieverbruik drastisch vermindert zonder afbreuk te doen aan functionaliteit en design.


NASSAU Energy werd ontwikkeld op basis van de grotere vraag naar sectionaalpoorten met betere isolatiewaarden. Daarom ontwikkelde NASSAU de nieuwe 90E-raamsectie, gemaakt van een aluminium frameconstructie zonder tussenstijlen met een driedubbelglas-oplossing. De sectie sluit naadloos aan op de andere secties van de poort. Het buitenglas is rechtstreeks op het aluminium frame gemonteerd en biedt een exclusieve en esthetische look die de poort heel harmonieus laat uitschijnen.


Bovendien zorgt de constructie ervoor dat het aluminium frame niet direct in contact komt met de buitenlucht, waardoor een koudebrug wordt vermeden. Hiermee wordt perfect tegemoet gekomen aan de nieuwe, strengere normen (EPB) voor betere isolatiewaarden. Een standaardpoort van 4000 x 4000 mm bereikt een U-waarde van 1,68 W/m²K.


De NASSAU Energy is opgebouwd uit een volgeschuimde boven- en ondersectie. Alle middensecties kunnen naar keuze geleverd worden als volgeschuimde secties of in de driedubbelglas-oplossing. Het glas is aan beide zijden voorzien van een kraswerende beschermingslaag. Zo houdt u de poort makkelijk schoon zonder risico’s op krassen.


De NASSAU Energy is verkrijgbaar in alle beslagtypes en kan naar wens manueel of elektrisch bediend worden. Daarenboven voldoet de poort aan alle geldende veiligheidsnormen, incl. de productnorm EN 13241-1.Onthoud volgende kwaliteiten:

  • Unieke isolatie met 3-lagig glas zorgt voor een drastisch verminderd energieverbruik

  • NASSAU Energy beantwoordt perfect aan de huidige verstrengde EPB-normen

  • Grote instroom van licht leidt tot een heldere en productieve werkplek of tot een mooie showroom

  • Kraswerende vullingen maken het onderhoud makkelijk en zonder zorgen

  • Profielloze secties garanderen  een uniek en esthetisch design 

  • Combinatie van volgeschuimde 90F-secties en 90E-glassecties zorgt voor een architecturale look

  • Stabiele poortsecties garanderen toepassingen voor grote poortopeningen

  • Voldoet aan alle eisen van de Europese norm EN 13241-1

Poortblad

Meer info

Automatiseren

Meer info