Organisatie

In overeenstemming met de EU-voorschriften voor "Gezondheid en Veiligheid op de werkplek" (89/654/EEG) is vereist dat een onderhoudsprogramma wordt uitgevoerd om de toegewezen waarden en klassen te garanderen. Wij adviseren daarom om uw poorten ten minste 1 maal per jaar door onze professionals te laten onderhouden.

NASSAU filosofie

Wie aan hoogwaardige industriële sectionaalpoorten denkt, zegt NASSAU. Al meer dan 40 jaar heeft NASSAU ervaring in het ontwerpen en produceren van sectionaalpoorten. Niet toevallig is NASSAU één van de grootste en meest toonaangevende ondernemingen in de branche. NASSAU streeft voortdurend naar uiterste kwaliteit, esthetische vormgeving en absolute duurzaamheid.

NASSAU heeft tot doel de investering van zijn klant te begeleiden van begin tot einde – van het adviseren bij de aankoop tot de plaatsing, onderhoud en herstelling.

Dit houdt in dat NASSAU hard werkt om zijn relatie met de klant te optimaliseren. NASSAU beschikt over een team van adviseurs, speciaal opgeleide monteurs en een stevig uitgebouwde dienst na-verkoop. Het streven naar steeds beter en veiliger werken resulteerde in het behalen van het VCA**-certificaat.

NASSAU producten

Als fabrikant van industriële sectionaalpoorten beschikt NASSAU over een uitgebreid klantenbestand met elk hun specifieke eisen.

Daarom ontwikkelt NASSAU een uiterst flexibel gamma poorten dat oplossingen biedt op maat voor verschillende sectoren: landbouw, logistiek, voedingsindustrie, nutsbouw, industriële ondernemingen, …

Door hun hoge afwerkingsgraad, zijn onze poorten tevens in trek bij particulieren die het vlakke, eigentijdse design weten op prijs te stellen.