Over Nassau

INDUSTRIËLE POORTEN VOOR ALLE TOEPASSINGEN

 

Sinds de lancering van de eerste NASSAU DOOR industriële poorten, meer dan 40 jaar geleden, heeft NASSAU DOOR de toon gezet voor industriële sectionaalpoorten van topkwaliteit.

 

Door een continue vooruitgang, een sterke organisatie en doorzetting is NASSAU DOOR erin geslaagd zijn positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring, biedt NASSAU DOOR ook vandaag nog kwaliteit van het hoogste niveau met deskundig advies van onze vertegenwoordigers, een installatie door ervaren monteurs en blijvende ondersteuning van onze serviceafdeling.

 

Wij zijn dan ook trots u onze verschillende producten te kunnen voorstellen en u een perfecte oplossing te kunnen bieden, ongeacht uw wensen op het vlak van bediening, isolatie, lichtinval, esthetiek of een combinatie van deze kenmerken.

Het streven naar beter en veiliger werken resulteerde tevens in het behalen van het VCA**-certificaat.

 

 

TOTAALSERVICE OP MAAT VOOR AL UW POORTEN : Nassau of een ander merk

 

Uw bedrijfspoort moet optimaal en veilig werken. Geen discussie mogelijk. Een kwalitatieve service is dus heel belangrijk. Maakt u zich dus geen zorgen, onze ervaren servicemonteurs staan dag en nacht klaar om u uit de nood te helpen, 24u/dag, 7d/week, ook voor poorten of toebehoren van andere merken.

 

Maar zover hoeft het niet te komen, want dankzij een weldoordacht preventief onderhoud lossen we een probleem op nog voor het zich voordoet. Daarom bieden wij u ook verschillende service overeenkomsten op maat, pro-actief en zonder verrassingen. U investeert bijgevolg in minder kosten, u zorgt voor continuïteit van uw bedrijfsproces, u wordt sneller geholpen en biedt uw medewerkers een veilige werkomgeving. Daarenboven voldoet u hiermee aan de wettelijke verplichting tot onderhoud !

 

Kortom, NASSAU DOOR is niet alleen uw partner voor nieuwe poorten, wij staan ook in voor preventief onderhoud, voor reparaties en schadeherstel en voor aanpassingen en upgrades aan uw bestaande poorten.